World Cup granskingsløp mellom (04.05.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Langelandsfjellet
Arrangør: Raumar OL
Land: Norge
Disiplin: Mellom
Distanse: 5.5 km
Tid: 37:18
Et løp der jeg gjør mye bra, men har et par steder hvor jeg taper alt for mye tid. Er verken fornøyd eller misfornøyd, er sånn nesten løp, men er ikke der helt enda.

1. post: Hadde tenkt å løpe stien til stikrysset, men blir utålmodig og løper av tidligere. Har kontroll hele veien, men litt defensivt.
2. post: Har feil retning ut av posten og havner alt for langt nord. Forstår det fort, men blir en bom ut av det. Stusset litt over at posten kom tidlig, og ser i ettertid at den antagelig henger på høydepunktet før kollen. Taper ca 30 sek her.
3. post: Litt stressa over at jeg ikke fikk retningen til 2. post og redd for å dra til høyre igjen. Så da gjør jeg helt motsatt her. Drar mot venstre uten å tenke, bare løper. kommer tilslutt til boligfeltet. Her gjør jeg så en parallellfeil. Tror jeg at jeg er på husrad nr. 2 og løper ned i den store myra fordi jeg tror jeg skal ned i myra ved posten. Her får jeg ingenting til å stemme, og blir stående en stund. Så kommer plutselig Maren og løper fokusert videre. Skjønner da at jeg er på myra midt på strekket. Taper vel over minuttet her.
4. og 5. post: Maren fikk luke når jeg sto igjen når hun passerte. Dermed ser jeg bare ryggen hennes litt ut av postene av 3. og 4. post. Jeg er nøye på kompasset her for vil ikke bomme mer. Ryggen til Maren bekrefter at retningen min er riktig. På grunn av mye kratt ser jeg ikke Maren noe på selve strekkene.
6. post: Bestemmer meg for å dra rundt på stien. Tar av kollen på stien og prøver å finne de fineste traseene inn mot bekken. Når jeg passerer bekken så ser jeg de gule områdene fint og har god kontroll inn i posten.
7. post: Over den gule kollen, ned i søkket, tror jeg er på myra og skal bare inne i posten, men det kan ikke ha vært myra. Får dermed en litt dårlig trase inn i posten.
8. post: Ser steinen på ganske lang hold
9. post: Ser plutselig Maren igjen når jeg stempler. Men vi tar ulike veivalg. Mitt veivalg blir halvveis mellom ingenting, og jeg taper en del tid mellom posten og den store stien.
10. post: Velger å bruke stiene mer eller mindre rett på, men løper feil vei på stien litt feil på stien før posten. I stede for å fortsette opp på ryggen, så snur jeg og løper nordover på stien. Taper ganske mye til de beste her.
11. post: Møter Maren imot meg når jeg er på vei ut av posten og forstår at hun har gjort en bom. Da er eneste oppgave å finne de siste postene og kommer først i mål. Tar en svak høyrevariant og ser de gule kollene, får søkket og en fin inngang med å løpe over nesa inn i posten.
12. pos til mål: Litt poster for å komme seg til mål. Vil ikke si det er så mye sprut i beina, men klarer å holde Maren bak meg.
Vis kommentarer (0)
 
World Cup granskingsløp mellom (04.05.2019) World Cup granskingsløp mellom (04.05.2019)