10mila 7. etp (28.04.2019)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 10.26 km
Tid: 60:09
Opererte kneet drøye fire uker i forveien, så at jeg skulle rekke tio var ikke akkurat planlagt. Dr. Daljord på NIMI kan vente seg en god flaske vin i nær fremtid.

Fikk gå ut alene. Langt bak der vi vil være, men med et klart mål om å snu trenden, så vi kunne få en verdig avslutning på stafetten.

Setter i vei i god, gammel åpningsfart, og stoler på at beina ikke faller fra hverandre. Får den viktigste posten enkelt. Kjenner det flyter allerede. Godt å være i gang. Planen på forhånd var å unngå det som var av grøntfelt så langt det lot seg gjøre. Tror veivalget til tredje er lurt.

Nytt slep ut fra storstien til fjerde. Retningen stemmer ikke, ser myra, faren avverget. Hytta viste seg å være en campingvogn, og jeg har løpt på et tredje slep, men tar uansett posten greit.

Så glipper det. Følger ikke planen. Ser ikke inngangen vestfra. Direkte elendig. Skulle selvsagt løpt venstreveivalget. Her ryker to min.

Resten av etappen forløper seg uten store problemer. Et par småsvinger, men ellers grei kontroll. Laber fart, særlig på sti og vei, noe det ble mye av, men det må man vel regne med, forholdene tatt i betraktning. Taper likevel mer enn følelsen tilsa.

Syns for øvrig kartet blir i overkant tilfeldig. Hvordan vegetasjon tegnes er for meg et mysterium. Mulig det bare er jeg som ikke vet bedre.

Vi avslutter solid, og ender på 29. plass. Langt unna hva vi hadde håpt på. Får bare ta med seg det positive fra natta og bedre det negative frem mot Jukola. Der skal vi være med å leke.
Vis kommentarer (0)
 
10mila 7. etp (28.04.2019) 10mila 7. etp (28.04.2019)